OVER ONS


ONS VERHAAL


Medi-Supply.nl Medical Supply

is merk van MCB Trade B.V.

Uw distributeur an laverancier van medische producten, apparaten en disposables, opgericht in 2018.

Medi-supply is een in Nederland gevestigde, onafhankelijke, groothandel. Het bedrijf is uitgegroeid tot een full service partner met specialisaties in diverse productgroepen. Dit kunnen medische hulpmiddelen zijn maar ook gespecialiseerde geneesmiddelen.
Onze kernactiviteiten zijn gericht op Specialistische Groothandel en Exclusieve Distributie.

Medi-supply is sterk op het gebied van Gespecialiseerde Groothandel. We zijn in staat een groot assortiment van medische producten tegen goede condities te bieden, in zowel lage als hoge volumes, gecombineerd met de best mogelijke service. Daarnaast kunnen wij speciaal voor onze afnemers producten in ons assortiment opnemen om deze vervolgens snel en efficiënt te kunnen leveren, ook aan kleinere partijen. We zijn actief, betrouwbaar en transparant.


Vanwege de langdurige samenwerkingsverbanden met ziekenhuizen, medische groothandels, medische speciaalzaken, zorginstellingen, huisartsen en apotheken en de wil om met alle partijen in de markt de samenwerking te zoeken, zijn wij sterk in het leveren van maatwerk.

Partnership staat ook centraal op het gebied van Exclusieve Distributie. Wij zijn op dit moment de exclusieve distributeur in Nederland en België voor diverse grote internationale bedrijven.